SPONTANANSÖKAN

Spontanansökan

Kan jag skicka in en spontanansökan?

Ja det går alldeles utmärkt. Denna tjänst är helt kostnadsfri. Du klickar på knappen nedan och kommer direkt till vår sida för lediga jobb och ansökningar. 

Varför ska du skicka in din CV?

Företagen söker kontinuerligt kvalificerade kandidater men det är inte alltid tjänsterna annonseras ut offentligt. Många gånger kommer istället en förfrågan direkt från företagen om hjälp av ett rekryteringsföretag såsom AW Rekrytering att hitta en kandidat utan att annonsera.

Av den anledningen kan det vara väl värt att skicka in din CV till mig så den finns tillhands när förfrågningen kommer. Självklart hanterar jag din personlighetsprofil med största möjliga sekretess.

Vad händer med din CV?

I samband med att du skickar in ditt CV godkänner du även att blir dina personlighetsuppgifter registreras i min databas. Att finnas med i min databas innebär att jag kan komma att kontakta dig när jag har ett rekryteringsuppdrag som jag tror kan matcha din profil. Ansöker du till en specifik tjänst vidareförmedlas dina personuppgifter till min uppdragsgivare. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig att säljas vidare till en tredje part.

Jag skyddar alltid mina kandidaters integritet och lämnar aldrig ut uppgifter utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt samt i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen. Om du har några frågor gällande detta förfarande är du välkommen att kontakta mig. Du kan när som helst radera dina handlingar om du inte längre vill finnas med i min databas.